..hidup utk berbakti..

Monday, August 24, 2009

salam ramadhan kareem...

alhamdulillah...ramadhan tiba dan eyjaz dapat bertemunya lagi...rasa sayu..mcm2 lagi..eyjaz sgt berharap agar diri jaz bertambah baik dari yg lepas2...agar hati jaz bersih dan suci dari sbrg perasaan su'uzdzon...dari sebarang perkara dosa..dari perasaan hasad dengki dan cemburu manusia..
ramadhan kali ni memberi makna yg mendalam pada eyjaz..eyjaz yg semkin berusia..semakin banyak cubaan dan dugaan dunia akan jz harungi... jz gembira ramadhan ni sbb abang balik malaysia hr 1st ramadhan dan dapatlah kami berbuka bersama di hari pertama ramadhan...3 tahun dah..kali ni dpt jugak mengadap dia, hehe,,,..menghilangkan rindu kami semua..ape2 pun, sama2 lah kita cuba untuk berubah di bulan ini dan seterusnya sampai bila2..jaz juga berdoa semoga ramadhan kali ni bukan ramadhan yg terakhir untuk jaz...amiinn...

kepada semua shbt2, selamat berpuasa dan beramal diucapkan..
semoga kita temui sesuatu yg berharga didalam nya...

No comments:

Post a Comment

Renungan..

Jika Kejahatan Di Balas Kejahatan, Maka Itu Adalah Dendam.Jika Kebaikan Dibalas Kebaikan Itu Adalah Perkara Biasa.Jika Kebaikan Dibalas Kejahatan, Itu Adalah Zalim.Tapi Jika Kejahatan Dibalas Kebaikan,Itu Adalah Mulia Dan Terpuji."

Ads code


I made this widget at MyFlashFetish.com.